Φωτογραφία

Φωτογραφία

Δημιουργική δύναμη και ακρίβεια καταγραφής

IkarianMEDIA-Φωτογραφία

Αναδεικνύουμε ρεαλιστικά τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας

Η εικόνα είναι η Αλφαβήτα του οπτικού πολιτισμού.

Όχι άδικα, είναι το βασικότερο εργαλείο της διαφήμισης.

Η αποτελεσματικότητα του μηνύματος και η ποιότητά του εξαρτάται σημαντικά από την ισορροπία, την απλότητα και την καθαρότητα της σύνθεσης.

Επιλέγουμε την εικόνα εκείνη που θα εξυψώσει τον χώρο, το προϊόν ή την υπηρεσία σας σε ένα αντικείμενο προτίμησης.

Μπάμπης Παπαποστόλου

Μπάμπης Παπαποστόλου

VIDEO - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Επιχειρήσεις - υπηρεσίες

Είτε πρόκειται για τουριστικά καταλύματα,εστιατόρια,μπαρ είτε για χώρους υπηρεσιών, υποδομών & εξοπλισμού η ποιοτική φωτογραφία είναι μια επένδυση που θα σας ξεχωρίσει σαφώς από τον ανταγωνισμό σας, στην σύντομη άλλα κρίσιμη διαδικασία επιλογής του υποψήφιου πελάτη σας.

arrow-down

Προϊόντα

Το πρωταρχικό μέσο για διαδικτυακό marketing χειροποίητων διακοσμητικών και χρηστικών αντικειμένων καθώς και μεταποιημένων αγροτικών προϊόντων. Στις καταχωρήσεις eShop οι φωτογραφίες πρέπει να είναι προσεκτικά επιλεγμένες καθώς έχετε μία και μόνη ευκαιρία να εντυπωσιάσετε

Αεροφωτογράφηση

Η εναέρια λήψη, αναδεικνύει την τοποθεσία και την αρχιτεκτονική της κατασκευής και του περιβάλλοντος χώρου, ενώ παράλληλα υποδεικνύει ρεαλιστικά τις κατόψεις κτιρίων και οικοπέδων. Πολύ χρήσιμη σε αρχιτεκτονικές/τοπογραφικές μελέτες, επισκόπηση απρόσιτων περιοχών και αντικειμένων.

arrow-down-left
arrow-down

Μεμονωμένες υπηρεσίες

Εναέριες λήψεις, υποτιτλισμός, δημιουργία κινούμενων γραφικών, μοντάζ δικών σας video, πώληση πλάνων αρχείου και πολλές άλλες ψηφιακές λύσεις.